lördag 17 september 2011

Kalas

Idag var vi på födelsedagskalas hos H! Mycket trevligt kalas, ambitiösa bullar och tårta och vuxenbord med kaffe :-) Det var nästan lite semester att barnen hade underhållning och pappa fick fika...

På förmiddagen skulle vi låta mamma sova så jag och alla barnen gick iväg till en jättestor lekplats ett par kilometer hemifrån. På vägen "råkade" vi gå inom ICA och handla bullar, muffins, och såna där runda och ihåliga sesamfrallor. Och lite päronjuice och kex. Eh. Gott var det iaf och till och med lille A var med uppe på klätterställningen där han låg och tittade på brödernas bravader med en hönsig pappa sittandes bredvid sägandes "akta!" till alla barn som var i närheten.

Ikväll, tofulasagne. Men först lite slappning i soffan :-)

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig lördag :)
    Hur gammal är den lille nu? Och så blir jag ju nyfiken på varför inte din fru tillåts att vara hemma, trodde ni själva valt att ha det så.
    -fruwiklund-

    SvaraRadera
  2. Jo vi har själva valt det. När jag skrev "inte tillåts" så menade jag att det ses som konstigt, inte att någon förbjudit det...Det svåra är att det VI vill inte alltid har förståelse i samhällsnormen. Men vi överlever :-)

    SvaraRadera